دو بار اعدام برای قاتل سنگدل و هوسران در دو راهی مشهد-طرقبه | هشدار: خواندن این خبر برای افراد زیر ۱۸ سال و بیماران قلبی توصیه نمی‌شود درخشش ۴ مدال نقره و برنز بر گردن تیم دانش‌آموزی ایران در المپیاد جهانی اقتصاد آتش‌سوزی در نخلستان‌های روستای رُمیله آبادان مهار شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) بهره‌مندی ۶.۵ میلیون سالمند از خدمات مستمر دولتی اشعه فرابنفش خورشید در مشهد به شاخص «خطر بسیار زیاد» رسید درخواست طلاق از مردی که برای دزدی از خانه پدرزنش نقشه کشید درخواست نبش قبر برای کشف راز مرگ مرد تهرانی در ترکیه میدری: حذف یارانه یا تغییر دهک‌بندی قبل از اعمال به افراد اطلاع داده می‌شود عسلویه روی دور زلزله؛ زمین‌لرزه ششم هم ۴ریشتری بود (۶ مرداد ۱۴۰۴) شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی پساب خروجی «زبرخان» را تعیین تکلیف کند راهکارهایی ساده برای صرفه جویی بیشتر در مصرف آب و مدیریت اقتصادی خانواده توضیحات رئیس کل دادگستری استان تهران درباره درخواست توبه «تتلو» ماده ۲۱۵ آیین نامه راهنمایی و رانندگی به عابران پیاده چه می‌گوید؟ بررسی چند راهکار برای کاهش اثرات زیست‌محیطی فاضلاب‌های شهری نظام تعلیم و تربیت کشور باید با رویکرد آینده‌نگری از چالش‌ها عبور کند تأکید دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش بر ارتقای جایگاه معلمان درخواست وزیر محیط زیست زیمباوه برای گسترش همکاری دوجانبه با ایران آیا خشم به ارث می‌رسد؟ | بررسی عوامل ژنتیکی در بروز عصبانیت آمبولانس وسیله تبلیغات نیست | با متخلفان تا حد «لغو پروانه» برخورد خواهد شد زائران اربعین زمان مواجهه با تشعشعات فرابنفش خورشید را محدود کنند هر آنچه که باید در مورد درد سیاتیک بدانید میانگین سن بازنشستگی در کشور ۵۱ تا ۵۲ سال اعلام شد جانباز جنگ ۱۲ روزه با صهیونیست‌ها در کاشان به شهادت رسید درگیری خونین در یک شرکت خصوصی مشهد قتل خانم مدیرعامل توسط شوهر خیانتکار در جلسه کاری! التماس مادر قاتل از مادر الهه حسین‌نژاد مقابل دادگاه + فیلم (۶ مرداد ۱۴۰۴) طرح ورود خودروهای مسافران خارجی به کشور اجرا می‌شود حمله گروهی گراز‌ها به مزارع کشاورزی خراسان شمالی (۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سارق نیمه‌شب‌های احمدآباد مشهد زمین‌گیر شد | ۲۱۰ مورد تقاضای اسنپ برای دزدی

  • کد خبر: ۱۹۴۸۰۴
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۳
سارق نیمه‌شب‌های احمدآباد مشهد زمین‌گیر شد | ۲۱۰ مورد تقاضای اسنپ برای دزدی
متهمی که طی ۶ ماه گذشته در بازه زمانی ۱۱ شب تا ۴ بامداد نزدیک به ۲۱۰ مورد تقاضای اسنپ از محدوده خیابان احمدآباد به مقصد بولوار طبرسی شمالی داشت، دستگیر شد.

به گزارش شهرآرانیوز وقتی تاکسی اینترنتی مقابلش ترمز زد، بدون اینکه پلاک خودرو را با پلاک خودرو ثبت‌شده در اسنپ مطابقت بدهد، با عجله سوار شد و بارش را داخل خودرو انداخت. اما این فرد، نیمه‌شب در خیابان احمدآباد آن هم با چندین دست لباس ورزشی زنانه به کجا می‌رفت و چرا این‌قدر عجله داشت؟ آن‌قدر که متوجه نشد، سوار خودرو اسنپ نشده است!

نیمه شب‌های ناامن

مدت‌ها بود که اهالی خیابان احمدآباد، آن‌ها که شب‌ها مجبور بودند، خودروهایشان را داخل کوچه یا خیابان پارک کنند، وقتی صبح خودرو خود را روشن می‌کردند، متوجه گم‌شدن چیزی می‌شدند. خبری از وسایلی مثل فلش، عینک‌دودی، ایرپاد و باند در خودروهایشان نبود و ظاهرا در نیمه شب به سرقت رفته بود؛ بنابراین شکایت‌های بسیاری از محدوده بولوار رضا، ناصرخسرو، محتشمی و پرستار، درباره این سرقت‌ها به نیروی انتظامی مطرح شد. تا جایی که با دستور سرهنگ احمد نگهبان، فرمانده انتظامی مشهد، این پرونده به‌طور ویژه در دستور کار مأموران دایره تجسس کلانتری احمدآباد قرار گرفت.

دورزدن سارق

مأموران انتظامی برای بررسی دقیق این موضوع نیاز به بازبینی تصاویر دوربین‌های مداربسته در محدوده سرقت‌ها در نیمه‌شب داشتند. دوربین‌ها نشان می‌داد که مردی جوان و لاغراندام، بین ساعت ۱۱ شب تا ۴ بامداد به سمت خودرو‌های پارک‌شده در خیابان می‌رود و طولی نمی‌کشد که با اقلامی در دست، سوار خودرویی شده و از محدوده خارج می‌شود. اما طبق فیلم دوربین‌ها، هر شب مدل خودرو‌ها تغییر می‌کرد.

پس از بازبینی دوربین‌ها و با سرنخ‌های به‌دست‌آمده، کار عملیاتی افسران تجسس کلانتری احمدآباد آغاز شد. آن‌ها پس از سه‌شب گشت‌زنی نامحسوس در مناطق مشکوک به سرقت، سرانجام متهم را حوالی ساعت ۴ بامداد در محدوده خیابان رضا پیدا کردند. درحالی‌که تعداد زیادی لباس‌های ورزشی زنانه در دست داشت و منتظر تاکسی ایستاده بود. اما پلیس برای رسیدن به پاتوق این فرد و دستگیری همدستان احتمالی باید ترفندی به کار می‌بست؛ بنابراین تصمیم بسیار هوشمندانه‌ای گرفتند.

یکی از مأموران انتظامی با خودرو نامحسوس پلیس، جلویش توقف کرد و بلند گفت: «اسنپ.» متهم که فقط به دنبال خروج از محل جرم بود، بدون هیچ سؤال و جوابی سوار خودرو شد و به‌سمت طبرسی شمالی آدرس داد. راننده نیز به سمت مقصد او راند و در طبرسی شمالی او را پیاده کرد. اما او این‌بار توانسته بود لباس‌های ورزشی زنانه را از داخل یک خودرو سرقت کند. به خانه رسید و مشغول مصرف مواد مخدر شد. هنوز سرخوشی شیشه در مشام او رخنه نکرده بود که زنگ خانه‌شان به صدا درآمد.

۲۱۰ بار تقاضای اسنپ

مأموران انتظامی پس از شناسایی مخفیگاه متهم با هماهنگی قضایی مأموران کلانتری احمدآباد در اقدامی غافل‌گیرانه، هم‌زمان با سپیده‌دم این فرد را دستگیر و منزلش را بازرسی کردند. در این بازرسی، یک قبضه قمه، ۹ عدد فلش، دو دستگاه آمپلی‌فایر خودرو، دو عدد باند، چند دست لباس ورزشی و لباس زنانه نو، هفت‌عدد عینک‌دودی، یک دستگاه ایرپاد، سه دستگاه پاوربانک و تعداد زیادی کیف و مدارک هویتی کشف شد. اقلامی که آن‌ها را در بازارروز‌های سطح شهر مشهد می‌فروخت. هم‌زمان با انتقال متهم به کلانتری در بدو امر با هماهنگی قضایی، گوشی تلفن همراه این فرد هم بررسی شد.

این بررسی نشان می‌داد که متهم جوان، طی شش‌ماهه گذشته در بازه زمانی ۱۱ شب تا ۴ بامداد نزدیک به ۲۱۰ مورد تقاضای اسنپ از محدوده خیابان احمدآباد به مقصد بولوار طبرسی شمالی داشته است. متهم سی‌ساله که اعتیاد به مواد مخدر صنعتی شیشه دارد، در چندین مرحله بازجویی‌های پلیس با توجه مستندات به‌دست‌آمده از مخفیگاهش و استعلام سوابقش به ۱۶۵ فقره سرقت محتویات خودرو اعتراف کرد و پس از سیر مراحل قانونی با صدور حکمی روانه زندان مرکزی مشهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->